Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Na dobrostan pracowniczy wpływa wiele elementów. Wraz ze zmianą otoczenia, zmieniają się potrzeby, zatem ich badanie jest kluczowe. Wellbeing wciąż się zmienia, nie można go raz wdrożyć i na tym poprzestać. Dbanie dobrostan to proces ciągły.
Czyli jak przekonać zarząd do swojego pomysłu? Podpowiadamy, jak prezentować pomysł, by nie było wątpliwości, że projekt przełoży się na biznesowy sukces organizacji. Nie wiesz, jak zachęcić zarząd np. do wdrożenia do nowego benefitu? Przeczytaj!
Przy biurku lub między pudłami w magazynie, w ciągłym biegu i pędzie - czy przerwa na posiłek w pracy musi tak wyglądać? Absolutnie - nie. Warto zadbać o jej organizację, bo to co, i jak jemy, ma bezpośrednie przełożenie na to, jak się czujemy.
Sześć powodów, dla których warto wzbogacić onboarding pracownika o posiłek! I to najlepiej taki, w którym będzie uczestniczył cały jego zespół. Jak zorganizować lunch w ramach wdrożenia pracownika do pracy?
Czy motywacja do pracy jest czymś naturalnym? Co tak naprawdę znaczy to, że pracownikowi nie chce się pracować? Ilu ludzi nie ma wcale motywacji do pracy oraz ile za ten brak płacą firmy?