Wiemy, że przerwa w pracy jest krótka, dlatego dbamy, aby każdy pracownik otrzymał ciepłe jedzenie i mógł je szybko odnaleźć pośród wszystkich zamówień. Posiłki pakowane są w biodegradowalne opakowania utrzymujące ciepło i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach. Każde zamówienie zostaje oznaczone etykietą z imieniem i nazwiskiem zamawiającego. Jedzenie dostarczane jest przez lokalnych Restauratorów, co umożliwia ograniczenie kosztów i punktualną dostawę.
Ze względu na zróżnicowaną specyfikę obsługiwanych branż wiemy, jak różne są potrzeby i oczekiwania różnych grup zawodowych. Dlatego współpracę rozpoczynamy od zebrania od danej organizacji jak najwięcej informacji. Staramy się dla każdego Klienta znaleźć jak najlepsze rozwiązania dopasowane do potrzeb jego firmy, preferencji smakowych pracowników i charakteru wykonywanej przez nich pracy.
Szczegóły współpracy odnośnie menu, zamówień, dofinansowania, dostawy czy ceny ustalamy indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy. Duża ilość i stałość zleceń pozwala nam oferować konkurencyjne ceny. Zapewniamy wsparcie przez cały okres współpracy.
Dofinansowanie na posiłki dla pracowników do kwoty 450 zł/mc. na osobę zwolnione są ze składek z ZUS, dodatkowo możesz wrzucić je w koszty. A gdy pracownika nie ma w pracy, oszczędzasz, ponieważ ponosisz koszt tylko realnie wykorzystanego dofinansowania.
Co więcej? Zapewniając pełnowartościowe posiłki swoim pracownikom, wpływasz na podniesienie ich efektywności w pracy oraz lojalności wobec firmy. W ten sposób podnosisz także prestiż i atrakcyjność firmy na rynku pracy. Kolejną korzyścią jest lepsza organizacja pracy oraz integracja zespołu.
Oferta jest skierowana również do pracodawców zobowiązanych na mocy rozporządzenia Rady Ministrów Dz. U. Nr 60, poz. 279 do zapewnienia swoim pracowników nieodpłatnie posiłków regeneracyjnych. Przysługują one osobom, dla których wysiłek energetyczny w czasie wynosi odpowiednio dla mężczyzn 2000 kcal a dla kobiet 1100 kcal. Pracodawca w takiej sytuacji zobowiązany jest do zapewnienia posiłku regeneracyjnego o zawartości minimum 1000 kcal i składzie stanowiącym 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek.