Zapewnienie pracownikom grupowych posiłków to najlepsze rozwiązanie, które pozytywnie wpływa na zwiększenie ich lojalności wobec firmy oraz lepszą organizację pracy. Pracownicy nie opuszczają miejsca pracy podczas lunchu, a wspólny obiad dodatkowo integruje i poprawia relacje oraz dostarcza energii niezbędnej do pracy. Badania rynku pokazują, że jest to jeden z benefitów, z którego najczęściej korzystają pracownicy.
Gwarantujemy profesjonalną obsługę cateringową na terenie całego kraju, oferujemy posiłki dla firm w miastach i strefach ekonomicznych całego kraju. Jednym z obsługiwanych regionów jest Małopolska. Codziennie dostarczamy pyszne obiady dla firm na terenie Krakowa oraz w miastach tj. Skawina, Tarnów, Nowy Sącz, Gorlice, Nowy Targ, Zakopane, Stary Sącz, Rabka Zdrój i wielu innych.
Na mocy Rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) osobom wykonującym pracę związaną z wysiłkiem fizycznym lub w trudnych warunkach przysługują nieodpłatne posiłki profilaktyczne. Wartość kaloryczna zbilansowanych obiadów pracowniczych wynosi 100 kcal. Zgodnie z rozporządzeniem ich skład powinien stanowić 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek, dlatego przedsiębiorcy jako posiłek regeneracyjny najczęściej zamawiają zupę z wkładką mięsną i pieczywem lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności. Dostarczamy posiłki regeneracyjne w Krakowie do kilkunastoosobowych, jak i zatrudniających setki osób przedsiębiorstw.