
Ciepłe jedzenie z dowozem
Dowożone jedzenie jest zapakowane w jednorazowe ekologiczne pudełka z kompletem sztućców i dodatkowo przewożone w specjalnych termoboxach utrzymujących temperaturę. Każde opakowania jest opisane imieniem i nazwiskiem zamawiającego, dzięki czemu pracownicy mogą szybko znaleźć swojej ciepłe, smaczne jedzenie i cieszyć się przerwą. Obiady dla firm to najczęściej wykorzystywany przez pracowników benefit.

System opinii i komentarzy, czyli jak dbamy o jakość
W aplikacji do składania zamówień zamieściliśmy system jakości, dzięki czemu pracownicy mają wpływ na jakość przyszłych posiłków i pomagają nam dbać o zadowolenie z usług cateringowych. Każdy może anonimowo ocenić i skomentować otrzymane danie. Restaurator na koniec miesiąca otrzymuje podsumowanie wraz z analizą.
Kilka słów
od naszych klientów
SmartLunch, miesięczne raportowanie i rozliczanie posiłków i
kosztów działa dokładnie tak, jak chcieliśmy, spełnia nasze wymagania od strony
administracyjnej i systemowej. Podczas wdrożenia testowaliśmy różne formy raportu w
poszukiwaniu odpowiedniej dla nas - przy pełnym wsparciu ze strony
SmartLunch.

Magdalena Ryż
HR Manager
Umicore Autocat Poland Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ dostęp do jedzenia w
pracy to pewien standard, a dodatkowo współpraca pozwoliła uniknąć papierologii
związanej z zamawianiem posiłków przez wiele osób i uprościła cały proces.

Karolina Wojtasiewicz
HR Manager
Borgers Polska Sp. z o.o.
Eksperymentowaliśmy już wcześniej z dofinansowaniem do posiłków,
jednak miejsce, w którym pracownicy mogli z niego korzystać było na tyle daleko, że
robiło to tylko ok. 30 osób. Wybór w lokalu był do tego dość ograniczony. Teraz każdy ma
łatwy i wygodny dostęp do usługi, w sierpniu skorzystało aż 270 osób.

Kamila Dylewicz-Markowska
Specjalista ds. Personalnych
Saint-Gobain Polska Sp. z o.o.
Po wprowadzeniu żywienia ze SmartLunch ogólny poziom zadowolenia
pracowników wzrósł, ludzie czują się zaopiekowani. Nie muszą martwić się tym, co będą
jeść w przerwie. Mogą też zamawiać jedzenie z domu, co jest wielkim plusem, bo w pracy
czasem nie mamy do tego głowy.

Małgorzata Furmanek
Główna księgowa
PPU Comex Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ szukaliśmy odpowiedniego benefitu dla naszych pracowników. Dofinansowanie do posiłków w pracy jest lepsze od np. karnetów sportowych, bo nie każdy mógłby z nich korzystać ze względu na miejsce zamieszkania. Sam system jest idealny, dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. To jedno z lepszych rozwiązań na rynku.

Klaudia Konarska
Kierownik działu obsługi klienta
Verpa Folie Sp. z o.o.
Wprowadzenie SmartLuncha zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.

Adrian Wycisk
Dyrektor, Członek Zarządu
Henkel Polska Operations Sp. z o.o
Ze względu na lokalizację naszej firmy praktycznie nie mieliśmy
możliwości zamówienia jedzenia na własną rękę. Na terenie zakładu funkcjonował jedynie
kiosk z prostymi daniami garmażeryjnymi i kanapkami. SmartLunch pomógł nam nawiązać
współpracę z restauracją, która dowozi nam świeże posiłki, w tym dania obiadowe.

Alicja Osiadła
Kierownik Działu Kadr i Płac
ZPAS S.A.

Obsługujemy różne branże
Współpracujemy z firmami z różnych branż i wiemy, jak zróżnicowane są potrzeby. Pomagamy w organizacji obiadów dla średnich i dużych firm zatrudniających od kilkudziesięciu do kilkuset pracowników. Nasi przedstawiciele pomogą w doborze rozwiązania najlepiej dopasowanego do potrzeb Państwa przedsiębiorstwa, tak aby pracownicy byli zadowoleni, co przełoży się efektywność pracy.
Szczegóły współpracy tj. Menu, wybór restauratora, kaloryczność, miejsce i czas dostawy i inne ustalane są indywidualnie. Aby zapewnić punktualną realizację zamówień i ograniczyć koszty staramy się znaleźć lokal w pobliżu Państwa firmy.
Posiłki regeneracyjne
Swoją ofertę kierujemy również do przedsiębiorców prawnie zobowiązanych do zapewnienia pracownikom nieodpłatnie posiłków regeneracyjnych. Przysługują one osobom, wykonujących pracę w trudnych warunkach lub o wzmożonym wysiłku fizycznym, około 2000 kcal dla mężczyzn i 1100 kcal dla kobiet. Progi kaloryczne obniżają się, jeśli praca odbywa się w skrajnie niskich bądź wysokich temperaturach.

Sprawdź, ile zaoszczędzisz dzięki organizacji posiłków ze SmartLunch
Wypełnij formularz i otrzymaj raport z wyliczeniem kosztów i oszczędności dla najpopularniejszych opcji dofinansowania