
Smaczne, ciepłe i na czas
Dostarczane jedzenie zapakowane jest w jednorazowe, ekologiczne opakowania i podpisane imieniem i nazwiskiem zamawiającego. Dodatkowo podczas transportu przewożona w specjalnych termoboxach utrzymujących ciepło i chroniących opakowania z jedzeniem przez uszkodzeniem. W ten sposób, dbamy aby każdy pracownik szybko odnalazł swój ciepły posiłek, nie tracąc zbyt wiele cennego czasu podczas przerwy.

Współpracujemy z firmami w Piotrkowie Trybunalskim i okolicach z różnych branż, wiemy że catering musi być dopasowanych do charakteru danej organizacji oraz preferencji pracowników. Dlatego zawsze staramy się wypracować z Klientem optymalne rozwiązanie dopasowane do potrzeb jego firmy. Szczegóły współpracy tj. menu, godziny i miejsce dostawy, ilość porcji i wiele innych ustalamy indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy.
Wspieramy naszych Klientów przez cały okres współpracy, zapewniamy profesjonalne doradztwo w zakresie menu, wyboru dofinansowania oraz obsługi aplikacji i SmartBoxów. W zamian za stałe, duże zlecenia zapewniamy konkurencyjne ceny, przy zachowaniu wysokiej jakości potraw.
Kilka słów
od naszych klientów
SmartLunch, miesięczne raportowanie i rozliczanie posiłków i
kosztów działa dokładnie tak, jak chcieliśmy, spełnia nasze wymagania od strony
administracyjnej i systemowej. Podczas wdrożenia testowaliśmy różne formy raportu w
poszukiwaniu odpowiedniej dla nas - przy pełnym wsparciu ze strony
SmartLunch.

Magdalena Ryż
HR Manager
Umicore Autocat Poland Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ dostęp do jedzenia w
pracy to pewien standard, a dodatkowo współpraca pozwoliła uniknąć papierologii
związanej z zamawianiem posiłków przez wiele osób i uprościła cały proces.

Karolina Wojtasiewicz
HR Manager
Borgers Polska Sp. z o.o.
Eksperymentowaliśmy już wcześniej z dofinansowaniem do posiłków,
jednak miejsce, w którym pracownicy mogli z niego korzystać było na tyle daleko, że
robiło to tylko ok. 30 osób. Wybór w lokalu był do tego dość ograniczony. Teraz każdy ma
łatwy i wygodny dostęp do usługi, w sierpniu skorzystało aż 270 osób.

Kamila Dylewicz-Markowska
Specjalista ds. Personalnych
Saint-Gobain Polska Sp. z o.o.
Po wprowadzeniu żywienia ze SmartLunch ogólny poziom zadowolenia
pracowników wzrósł, ludzie czują się zaopiekowani. Nie muszą martwić się tym, co będą
jeść w przerwie. Mogą też zamawiać jedzenie z domu, co jest wielkim plusem, bo w pracy
czasem nie mamy do tego głowy.

Małgorzata Furmanek
Główna księgowa
PPU Comex Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ szukaliśmy odpowiedniego benefitu dla naszych pracowników. Dofinansowanie do posiłków w pracy jest lepsze od np. karnetów sportowych, bo nie każdy mógłby z nich korzystać ze względu na miejsce zamieszkania. Sam system jest idealny, dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. To jedno z lepszych rozwiązań na rynku.

Klaudia Konarska
Kierownik działu obsługi klienta
Verpa Folie Sp. z o.o.
Wprowadzenie SmartLuncha zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.

Adrian Wycisk
Dyrektor, Członek Zarządu
Henkel Polska Operations Sp. z o.o
Ze względu na lokalizację naszej firmy praktycznie nie mieliśmy
możliwości zamówienia jedzenia na własną rękę. Na terenie zakładu funkcjonował jedynie
kiosk z prostymi daniami garmażeryjnymi i kanapkami. SmartLunch pomógł nam nawiązać
współpracę z restauracją, która dowozi nam świeże posiłki, w tym dania obiadowe.

Alicja Osiadła
Kierownik Działu Kadr i Płac
ZPAS S.A.

Jak to działa - To proste
Każdy pracownik ma swoje konto, po zalogowaniu za pomocą aplikacji strony www lub interaktywnego kiosku może złożyć zamówienie na cały tydzień. Zlecenie trafia bezpośrednio do Restauratora, dzięki temu wie ile porcji danych posiłków przygotować dodatkowo nie naraża się na straty. Kolejno zamówione obiady dostarczane są na miejsce pracy, a pracownicy cieszą się smaczną przerwą.
Dodatkowo za pomocą aplikacji SmartLunch mogą anonimowo ocenić i skomentować każdy posiłek, tym samym wpływając na jakość kolejnych dostaw. Każdy Restaurator na koniec miesiąca otrzymuje podsumowanie jakości.

Posiłki regeneracyjne
Zapraszamy do skorzystania z oferty cateringu również przedsiębiorców, którzy w świetle rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) zobowiązani są zapewnić nieodpłatnie posiłki swoim pracownikom, którzy wykonują prace na zewnątrz w uciążliwych warunkach atmosferycznych, w trudnych warunków, przy usuwanie skutków zdarzeń losowych i klęsk żywiołowych lub pracę o zwiększonym wydatku energetycznym - 2000 kcal dla mężczyzn, 1100 dla kobiet. Oferowane posiłki profilaktyczne spełniają wymogi rozporządzenie ich kaloryczność wynosi ok. 1000 kcal, a skład stanowi około 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów i 15% białek. Najczęściej firmy zamawiają drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub zupę z wkładką mięsną i pieczywem.
Sprawdź, ile zaoszczędzisz dzięki organizacji posiłków ze SmartLunch
Wypełnij formularz i otrzymaj raport z wyliczeniem kosztów i oszczędności dla najpopularniejszych opcji dofinansowania