Dostarczane jedzenie zapakowane jest w jednorazowe, ekologiczne opakowania i podpisane imieniem i nazwiskiem zamawiającego. Dodatkowo podczas transportu przewożona w specjalnych termoboxach utrzymujących ciepło i chroniących opakowania z jedzeniem przez uszkodzeniem. W ten sposób, dbamy aby każdy pracownik szybko odnalazł swój ciepły posiłek, nie tracąc zbyt wiele cennego czasu podczas przerwy.
Współpracujemy z firmami w Piotrkowie Trybunalskim i okolicach z różnych branż, wiemy że catering musi być dopasowanych do charakteru danej organizacji oraz preferencji pracowników. Dlatego zawsze staramy się wypracować z Klientem optymalne rozwiązanie dopasowane do potrzeb jego firmy. Szczegóły współpracy tj. menu, godziny i miejsce dostawy, ilość porcji i wiele innych ustalamy indywidualnie z przedstawicielem Państwa firmy.
Wspieramy naszych Klientów przez cały okres współpracy, zapewniamy profesjonalne doradztwo w zakresie menu, wyboru dofinansowania oraz obsługi aplikacji i SmartBoxów. W zamian za stałe, duże zlecenia zapewniamy konkurencyjne ceny, przy zachowaniu wysokiej jakości potraw.
Każdy pracownik ma swoje konto, po zalogowaniu za pomocą aplikacji strony www lub interaktywnego kiosku może złożyć zamówienie na cały tydzień. Zlecenie trafia bezpośrednio do Restauratora, dzięki temu wie ile porcji danych posiłków przygotować dodatkowo nie naraża się na straty. Kolejno zamówione obiady dostarczane są na miejsce pracy, a pracownicy cieszą się smaczną przerwą.
Dodatkowo za pomocą aplikacji SmartLunch mogą anonimowo ocenić i skomentować każdy posiłek, tym samym wpływając na jakość kolejnych dostaw. Każdy Restaurator na koniec miesiąca otrzymuje podsumowanie jakości.
Zapraszamy do skorzystania z oferty cateringu również przedsiębiorców, którzy w świetle rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) zobowiązani są zapewnić nieodpłatnie posiłki swoim pracownikom, którzy wykonują prace na zewnątrz w uciążliwych warunkach atmosferycznych, w trudnych warunków, przy usuwanie skutków zdarzeń losowych i klęsk żywiołowych lub pracę o zwiększonym wydatku energetycznym - 2000 kcal dla mężczyzn, 1100 dla kobiet. Oferowane posiłki profilaktyczne spełniają wymogi rozporządzenie ich kaloryczność wynosi ok. 1000 kcal, a skład stanowi około 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów i 15% białek. Najczęściej firmy zamawiają drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub zupę z wkładką mięsną i pieczywem.