Zawsze smaczne, ciepłe i na czas.
Posiłki dostarczane są z lokalnych restauracji, znajdujących się w pobliżu Twojej firmy co pozwala na punktualną dostawę i ograniczenie kosztów. Jedzenie pakowane jest w jednorazowe, ekologiczne pudełka z kompletem sztućców i etykietą z imieniem i nazwiskiem zamawiającego. Transport posiłków odbywa się w specjalnych termoboxach. To wszystko sprawia, że pracownicy otrzymują ciepłe, świeże jedzenie.
Wiemy, jak różne są potrzeby firm, dlatego zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie jak najlepiej dopasowane do preferencji pracowników, zapotrzebowania energetycznego oraz rodzaju wykonywanej przez nich pracy. Szczegóły współpracy tj. cena, menu, wybór restauracji, miejsce dostawy ustalą Państwa z przedstawicielem SmartLunch, który doradzi optymalne rozwiązania.
Dzięki temu, że zapewniamy restauratorom stałe, duże zamówienia, oferują nam konkurencyjne ceny, przy zachowaniu wysokiej jakości. Dodatkowo zapewniamy pełne wsparcie techniczne i doradztwo przez cały okres współpracy. Catering dla firm w Płocku to wygodne rozwiązanie dla przedsiębiorców , którzy chcą zapewnić posiłki swoim pracownikom.
Zapewniając pracownikom pełnowartościowy posiłek, nie tylko dostarczasz im energii niezbędnej do wykonywania pracy, ale także wpływasz na podniesienie ich efektywności oraz lojalności. Dodatkowo kreujesz wizerunek firmy, jako atrakcyjnego pracodawcy.
Co więcej, wpływasz na integrację zespołu oraz lepszą organizację pracy. A jako pracodawca oszczędzasz, gdy pracownika nie ma w pracy, co więcej dofinansowanie o wartości do 450 zł jest zwolnione ze składek ZUS.
Na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) musisz zapewnić swoim pracownikom nieodpłatnie posiłki regeneracyjne? Nasza oferta jest również dla Ciebie. Przygotowaliśmy specjalne menu regeneracyjne, obejmujące syte, pełnowartościowe posiłki o kaloryczności około 1000 kcal, których skład stanowi 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Zwykle jest to drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub zupa z wkładką mięsną i pieczywem. Posiłek regeneracyjny przysługuje osobom pracującym wykonującym prace o wzmożonym wysiłku energetycznym, w ciężkich warunkach atmosferyczny (w skrajnie niskich lub wysokich temperaturach), pod ziemią, przy usuwaniu skutków zdarzeń losowych oraz klęsk żywiołowych.