
Posiłki dla pracowników
Zawsze smaczne, ciepłe i na czas
Standardowo przerwa trwa 15 minut - to naprawdę nie wiele, dlatego dbamy, aby pracownicy otrzymali ciepłe jedzenie i mogli szybko znaleźć swoje zamówienie. Posiłki pracownicze pakowane są w ekologiczne, jednorazowe opakowania z kompletem sztućców i dodatkowo przewożone w termoboxach chroniących przed utratą temperatury i uszkodzeniami mechanicznymi.

Oferta dopasowana do różnych branż
Wiemy, jak różne są potrzeby firm, dlatego zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie jak najlepiej dopasowane do preferencji pracowników, zapotrzebowania energetycznego oraz rodzaju wykonywanej przez nich pracy. Szczegóły współpracy tj. cena, menu, wybór restauracji, miejsce dostawy ustalą Państwa z przedstawicielem SmartLunch, który doradzi optymalne rozwiązania.
Dzięki temu, że zapewniamy restauratorom stałe, duże zamówienia, oferują nam konkurencyjne ceny, przy zachowaniu wysokiej jakości. Dodatkowo zapewniamy pełne wsparcie techniczne i doradztwo przez cały okres współpracy. Catering dla firm w Płocku to wygodne rozwiązanie dla przedsiębiorców , którzy chcą zapewnić posiłki swoim pracownikom.
Kilka słów
od naszych klientów
SmartLunch, miesięczne raportowanie i rozliczanie posiłków i
kosztów działa dokładnie tak, jak chcieliśmy, spełnia nasze wymagania od strony
administracyjnej i systemowej. Podczas wdrożenia testowaliśmy różne formy raportu w
poszukiwaniu odpowiedniej dla nas - przy pełnym wsparciu ze strony
SmartLunch.

Magdalena Ryż
HR Manager
Umicore Autocat Poland Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ dostęp do jedzenia w
pracy to pewien standard, a dodatkowo współpraca pozwoliła uniknąć papierologii
związanej z zamawianiem posiłków przez wiele osób i uprościła cały proces.

Karolina Wojtasiewicz
HR Manager
Borgers Polska Sp. z o.o.
Eksperymentowaliśmy już wcześniej z dofinansowaniem do posiłków,
jednak miejsce, w którym pracownicy mogli z niego korzystać było na tyle daleko, że
robiło to tylko ok. 30 osób. Wybór w lokalu był do tego dość ograniczony. Teraz każdy ma
łatwy i wygodny dostęp do usługi, w sierpniu skorzystało aż 270 osób.

Kamila Dylewicz-Markowska
Specjalista ds. Personalnych
Saint-Gobain Polska Sp. z o.o.
Po wprowadzeniu żywienia ze SmartLunch ogólny poziom zadowolenia
pracowników wzrósł, ludzie czują się zaopiekowani. Nie muszą martwić się tym, co będą
jeść w przerwie. Mogą też zamawiać jedzenie z domu, co jest wielkim plusem, bo w pracy
czasem nie mamy do tego głowy.

Małgorzata Furmanek
Główna księgowa
PPU Comex Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ szukaliśmy odpowiedniego benefitu dla naszych pracowników. Dofinansowanie do posiłków w pracy jest lepsze od np. karnetów sportowych, bo nie każdy mógłby z nich korzystać ze względu na miejsce zamieszkania. Sam system jest idealny, dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. To jedno z lepszych rozwiązań na rynku.

Klaudia Konarska
Kierownik działu obsługi klienta
Verpa Folie Sp. z o.o.
Wprowadzenie SmartLuncha zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.

Adrian Wycisk
Dyrektor, Członek Zarządu
Henkel Polska Operations Sp. z o.o
Ze względu na lokalizację naszej firmy praktycznie nie mieliśmy
możliwości zamówienia jedzenia na własną rękę. Na terenie zakładu funkcjonował jedynie
kiosk z prostymi daniami garmażeryjnymi i kanapkami. SmartLunch pomógł nam nawiązać
współpracę z restauracją, która dowozi nam świeże posiłki, w tym dania obiadowe.

Alicja Osiadła
Kierownik Działu Kadr i Płac
ZPAS S.A.

Benefit korzystny dla pracowników i pracodawcy
Zapewniając pracownikom pełnowartościowy posiłek, nie tylko dostarczasz im energii niezbędnej do wykonywania pracy, ale także wpływasz na podniesienie ich efektywności oraz lojalności. Dodatkowo kreujesz wizerunek firmy, jako atrakcyjnego pracodawcy.
Co więcej, wpływasz na integrację zespołu oraz lepszą organizację pracy. A jako pracodawca oszczędzasz, gdy pracownika nie ma w pracy, co więcej dofinansowanie o wartości do 190 zł jest zwolnione ze składek ZUS.
Posiłki regeneracyjne i profilaktyczne
Na mocy rozporządzenia Rady Ministrów z 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (DzU nr 60 poz. 279) musisz zapewnić swoim pracownikom nieodpłatnie posiłki regeneracyjne? Nasza oferta jest również dla Ciebie. Przygotowaliśmy specjalne menu regeneracyjne, obejmujące syte, pełnowartościowe posiłki o kaloryczności około 1000 kcal, których skład stanowi 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Zwykle jest to drugie danie o zwiększonej kaloryczności lub zupa z wkładką mięsną i pieczywem. Posiłek regeneracyjny przysługuje osobom pracującym wykonującym prace o wzmożonym wysiłku energetycznym, w ciężkich warunkach atmosferyczny (w skrajnie niskich lyb wysokich temperaturach), pod ziemią, przy usuwaniu skutków zdarzeń losowych oraz klęsk żywiołowych.

Sprawdź, ile zaoszczędzisz dzięki organizacji posiłków ze SmartLunch
Wypełnij formularz i otrzymaj raport z wyliczeniem kosztów i oszczędności dla najpopularniejszych opcji dofinansowania