Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Nietypowe benefity, poprawa komunikacji, rozwój pracowników, czy programy motywacyjne to tylko niektóre z zagadnień zrealizowanych przez projekty biorące udział w pierwszej edycji konkursu People Innovation. Już jest e-book podsumowujący tę edycję.
Wellbeing pracowniczy nie jest narzędziem tylko rezultatem stosowania efektywnych narzędzi wspierających dobrostan. Gdy zadbamy o pracownika, ona zadba o naszą firmę - dlatego warto? Odpowiedzi w nagraniu z webinaru.
DNA firmy i kultura organizacyjna oparta o wartości to tematy, które firmy chętnie komunikują. To ważny element budowania marki, ale też element, który musi być autentyczny, bo brak spójności deklaracji i działań prędzej czy później wyjdzie na jaw.
Monika Woźnica została laureatką pierwszej edycji konkursu People Innovation. Wygraną zapewniła jej realizacja projektu "Holistyczny pakiet benefitów" w firmie Future Processing. Konkurowała z 58 niezwykle ciekawymi projektami z obszaru HR.
Czym jest jesienne przesilenie i dlaczego ta całkiem przyjemna pora roku, tak na nas wpływa? Jak przekłada się na nasz poziom energii w pracy i po czym poznać, że objawy zmęczenia psychicznego pracownika to właśnie jesienny spleen?