Poradnik HR Managera

Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.

20 odsłon innowacyjności
Katarzyna Patalan

20 odsłon innowacyjności

Nietypowe benefity, poprawa komunikacji, rozwój pracowników, czy programy motywacyjne to tylko niektóre z zagadnień zrealizowanych przez projekty biorące udział w pierwszej edycji konkursu People Innovation. Już jest e-book podsumowujący tę edycję.

Kultura jedzenia w pracy - z czym to się je?
Katarzyna Patalan

Kultura jedzenia w pracy - z czym to się je?

Wellbeing pracowniczy nie jest narzędziem tylko rezultatem stosowania efektywnych narzędzi wspierających dobrostan. Gdy zadbamy o pracownika, ona zadba o naszą firmę - dlatego warto? Odpowiedzi w nagraniu z webinaru.

Wartości to nie plakaty na ścianie

Wartości to nie plakaty na ścianie

DNA firmy i kultura organizacyjna oparta o wartości to tematy, które firmy chętnie komunikują. To ważny element budowania marki, ale też element, który musi być autentyczny, bo brak spójności deklaracji i działań prędzej czy później wyjdzie na jaw.

Zmiana i innowacyjność to fundamenty konkursu People Innovation
Katarzyna Patalan

Zmiana i innowacyjność to fundamenty konkursu People Innovation

Monika Woźnica została laureatką pierwszej edycji konkursu People Innovation. Wygraną zapewniła jej realizacja projektu "Holistyczny pakiet benefitów" w firmie Future Processing. Konkurowała z 58 niezwykle ciekawymi projektami z obszaru HR.

Jesienna pogoda, a efektywność w pracy
Zespół SmartLunch

Jesienna pogoda, a efektywność w pracy

Czym jest jesienne przesilenie i dlaczego ta całkiem przyjemna pora roku, tak na nas wpływa? Jak przekłada się na nasz poziom energii w pracy i po czym poznać, że objawy zmęczenia psychicznego pracownika to właśnie jesienny spleen?