Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.
Wysoka inflacja i rosnące koszty utrzymania sprawiają, że coraz więcej pracujących Polaków skarży się na kondycję finansową. Może więc prośba o podwyżkę lub zmiana pracy? Jakie są oczekiwania pracowników, co na to pracodawcy?
SmartLunch wśród 13 firm wyróżnionych przez tygodnik “Wprost”. Firma otrzymała nagrodę w kategorii Usługi dla biznesu.
Pokolenie Z w miejscu pracy chętnie korzysta z posiłków. Czego chcą przedstawiciele pokolenia Z, jakie są ich preferencje żywieniowe i jak je wykorzystać?
Innowacje w cateringowej technologii już zachodzą. Roboty i drony dostarczają jedzenie, superkomputery i czaty piszą książki kucharskie oraz komponują posiłki.
Pracownicy są mniej zmotywowani do pracy niż przed rokiem – takie są ogólne wnioski z kilku raportów badających samopoczucie pracowników oraz działania pracodawców. Co robić?