Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Dowiedz się, czy Twojej firmie też przysługuje zwolnienie ze składek ZUS od wartości posiłków dla pracowników. Nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że pracodawca może zaoszczędzić, oferując pracownikom dofinansowanie do posiłków.
Rozwiewamy wątpliwości związane z opodatkowaniem posiłków w firmie organizowanych na różne sposoby.
W artykule przyglądamy się trendom obowiązującym na rynku pracownika w branży produkcyjnej.Z pewnością każdy z nas spotkał się kiedyś z przekonaniem, że w polskim sektorze produkcyjnym panuje rynek pracownika.
Artykuł przedstawia osiem wartościowych sposobów na budowanie wizerunku atrakcyjnego pracodawcy.
Jakie rozwiązania są najpopularniejsze? Jakie mają zalety, wady, jakie problemy rozwiązują? Którą opcję wybrać i czym się kierować dokonując wyboru?