Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Podpowiadamy, jak rozwiązać najczęstsze problemy związane z organizacją posiłków przy wielozmianowym trybie pracy. Wiele dużych zakładów i fabryk pracuje w trybie zmianowym.
Dowiedz się, co możesz zrobić, by Twoi pracownicy jak najlepiej wykorzystywali przerwę w pracy. Przerwa w pracy jest równie ważna dla wydajności pracownika jak systematyczne realizowanie zadań. Ludzki organizm nie jest zdolny do nieustannego wysiłku.
Jakie są specyficzne potrzeby pracowników sezonowych? Co odróżnia ich od innych pracujących? Dlaczego są ważni dla pracodawcy?
Mechanizm waloryzacji pensji o wskaźnik inflacji, choć w Polsce nie jest obowiązkowy, zyskuje na znaczeniu w kontekście dynamicznych zmian gospodarczych. Sprawdź, jak podwyżki inflacyjne wpływają na rynek pracy i standard życia pracowników.