Jedzenie w pracy

W tej sekcji przedstawiamy informacje oraz cenne porady dotyczące żywienia zbiorowego w dużych firmach. To duże wyzwanie organizacyjne i logistyczne. Współcześnie wiele firm wie, że o pracowników trzeba dbać i dlatego zapewnia im obiady lub drugie śniadanie w pracy bądź częściowo je finansuje.

Zdrowy pracownik to najedzony pracownik

Zdrowy pracownik to najedzony pracownik

Ponad 90% pytanych managerów i managerek zgadza się, że wdrożenie do firmy SmartLunch wpływa pozytywnie na zdrowie pracowników i pracowniczek.

SmartLunch jako nowy czynnik motywujący do pracy

SmartLunch jako nowy czynnik motywujący do pracy

O tym, jak skutecznie motywować pracowników pisaliśmy już wielokrotnie, ale temat wciąż nie traci na aktualności. Tym razem odpowiemy na pytanie: czym właściwie jest motywowanie? 

Trzy powody, dla których warto organizować posiłki pracownicze ze SmartLunch

Trzy powody, dla których warto organizować posiłki pracownicze ze SmartLunch

Wdrożenie do firmy platformy SmartLunch wiąże się z wygodą zamawiania posiłków nie tylko dla pracowników i pracownic, ale przede wszystkim dla osób odpowiedzialnych za zorganizowanie wyżywienia w miejscu pracy.

85% menedżerów nie może się mylić - jak SmartLunch zwiększa efektywność pracy.

85% menedżerów nie może się mylić - jak SmartLunch zwiększa efektywność pracy.

Współpracujemy z dwustu pięćdziesięcioma firmami, a w każdej z nich możemy liczyć na organizacyjną pomoc pracownika, który jest opiekunem naszej platformy.

Z korzyścią dla pracownika i pracodawcy - jak SmartLunch wspiera cele biznesowe swoich klientów.

Z korzyścią dla pracownika i pracodawcy - jak SmartLunch wspiera cele biznesowe swoich klientów.

Według badań CBOS aż 80% badanych Polaków deklaruje, że odżywia się zdrowo lub bardzo zdrowo1. Nadzwyczajnie wysoki odsetek pokazuje jak istotne dla naszych rodaków są zdrowe nawyki żywieniowe i wysoka jakość spożywanego jedzenia.