Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
W erze ciągłej dostępności wszechobecnej technologii, urlop przestał być czasem pełnego oderwania się od pracy.
W artykule omówimy, jak firmy rywalizują o najlepszych pracowników, podkreślając pięć najtrudniejszych do znalezienia umiejętności: IT i analiza danych, umiejętności techniczne, sprzedaż i marketing, operacje i logistyka, produkcja.
Aktywność zawodowa populacji 65+ rośnie w każdym państwie członkowskim Unii Europejskiej. Sposobem na niwelowanie różnic pokoleniowych w firmach jest upskilling i reskilling.
People Innovation właśnie startuje, a wraz z nim szansa na zdobycie atrakcyjnych nagród. Tegoroczne nagrody ufundowane przez naszych partnerów to prawdziwe perełki, które warto zdobyć. Oto co czeka na zwycięzców.
Zdrowe i bezpieczne miejsce pracy to bardziej efektywni pracownicy. Jednak w Polsce jedynie co piąte duże przedsiębiorstwo korzysta z usług ekspertów przy projektowaniu i planowaniu ergonomicznym.