Istnieje wiele możliwości, takich jak zewnętrzny catering, kantyna, automaty vendingowe czy SmartLunch. Prezentujemy wady i zalety popularnych rozwiązań, podpowiadamy, jak rozliczyć posiłki dla pracowników. Rozwiewamy wątpliwości i rzeczowo przedstawiamy wszelkie kwestie m.in. dotyczące kosztów, jakości obsługi. Podpowiadamy, jak uniknąć najczęstszych problemów.
Polski przedsiębiorca – bohater czy czarny charakter? Co myślą Polacy? Według badań, aż 79 proc. Polaków uważa ich za pożytecznych, ale jednocześnie, aż 38 proc. kojarzy ich z kombinatorstwem.
Aż 45,2 proc. Polaków podejmuje pracę dodatkową poza swoim głównym miejscem zatrudnienia, przeznaczając na to średnio 9 godzin tygodniowo.
AI, czyli sztuczna inteligencja wygeneruje więcej miejsc pracy niż ich zlikwiduje – takie są prognozy.
Dla pracowników coraz bardziej liczy się rozwój zawodowy i doskonalenie umiejętności co przekłada się na większą stabilność i wyższe zarobki. Zyskuje na znaczeniu przyjazna atmosfera w pracy.
W erze ciągłej dostępności wszechobecnej technologii, urlop przestał być czasem pełnego oderwania się od pracy.