Przekonaj się, co robimy, by nasza oferta była atrakcyjna dla wszystkich stron, jakie rozwiązania stosujemy, co różni SmartLunch od tradycyjnych metod żywienia kadr pracowniczych, i co składa się na cenę posiłków,
SmartLunch wśród 13 firm wyróżnionych przez tygodnik “Wprost”. Firma otrzymała nagrodę w kategorii Usługi dla biznesu.
Jak sprostać rosnącym potrzebom pracowników, którzy wraz z dynamicznym wzrostem inflacji coraz częściej oczekują od pracodawców rozwiązań, które zaspokoją ich podstawowe potrzeby, w tym także wyżywienie w trakcie pracy?
Kantyna pracownicza w fabrykach i zakładach pracy to miejsce, gdzie pracownicy mogą zjeść posiłki, nabrać siły do pracy - gdzie umacniają się relacje pracownicze.
Dostawcy jedzenia wdrażają nowinki technologiczne, aby usprawnić dostawy - nie tylko w modelu B2C, ale także w B2B. Globalny kryzys zdrowotny jeszcze przyspieszył niektóre zmiany, dostawy są realizowane przez zdalnie sterowane roboty lub nawet drony.
Pracownicy opowiadają się za wydłużeniem przerw w pracy i spokojnym zjedzeniem posiłku. Trwające działania nad zmianami prawa pracy, idą w kierunku wprowadzenia dodatkowej, krótkiej przerwy. Co można zrobić już dziś, aby pracownik oszczędzał czas?