Przekonaj się, co robimy, by nasza oferta była atrakcyjna dla wszystkich stron, jakie rozwiązania stosujemy, co różni SmartLunch od tradycyjnych metod żywienia kadr pracowniczych, i co składa się na cenę posiłków,
Prowadzenie kantyny pracowniczej w zakładach pracy wymaga przestrzegania ogólnych przepisów prawnych, a także tych dotyczących żywienia, jak i BHP.
Znamy zwycięzców tegorocznej III edycji konkursu People Innovation skierowanego do branży HR. To firma Clearcode i jej projekt “Tipper - wywrot(k)owy projekt digitalizujący kudosy i podnoszący morale!”
Kantyna pracownicza, czyli pomieszczenie socjalne przeznaczone dla pracowników, gdzie mogą zjeść posiłek i odpocząć w trakcie przerw w pracy.
W obliczu coraz większej różnorodności wiekowej, narodowościowej, kulturowej pracowników, zapewnienie zdrowego jedzenia w miejscu pracy staje się wyzwaniem.
W tegorocznej, już III edycji konkursu People Innovation, na laureatów i zwycięzców czekają bardzo atrakcyjne nagrody od naszych partnerów.