
Lepsza organizacja czasu pracy
Pełnowartościowy, smaczny posiłek nie tylko wpływa na zwiększenie wydajności pracy. Dodatkowo podnosi lojalność, integruje pracowników i wpływa na lepszą organizację pracy. Pora dostawy posiłków dostosowana jest do wymagań klienta, pracownicy nie muszą opuszczać siedziby firmy, dzięki czemu przerwy lunchowe nie są nadużywane. To niezwykle praktyczny benefit dla wszystkich firm. Wszyscy są zadowoleni.

Szeroka oferta cateringowa
W ofercie domowe obiady, dania kuchni polskiej, europejskiej i azjatyckiej, a także potrawy dla osób na diecie. Proponujemy dania mięsne, wegetariańskie oraz wegańskie.Znajdziesz tutaj tradycyjne zestawy obiadowe, dania mięsne (ziemniaki + surówka + kotlet, schab, gulasz lub inne mięso) rybne, sałatki, przekąski, zupy, pierogi, naleśniki, makaron z sosem. Wszystkie potrawy przygotowywane są ze starannie wyselekcjonowanych, świeżych składników. Doświadczeni kucharze dbają o najwyższą jakość i niepowtarzalny smak przygotowywanego jedzenia.
Do przygotowania potraw wykorzystywane są tylko starannie wyselekcjonowane, świeże składniki oraz aromatyczne przyprawy. Zapakowane w specjalne, jednorazowe opakowania, posiadające odpowiednia atesty. Dostarczamy obiady pracownicze zarówno do firm w Warszawie na terenie wszystkich dzielnic tj. Śródmieście, Bemowo, Białołęka, Bielany, Mokotów, Ochota, Praga Południe, Praga Północ, Rembertów, Targówek, Ursus, Ursynów, Wawer, Wesoła, Wilanów, Włochy, Wola, Żoliborz, jak i w każde miejsce w Polsce. Dbamy, aby posiłki były ciepłe i świeże.
Catering Warszawa - Zapraszamy do współpracy.
Kilka słów
od naszych klientów
SmartLunch, miesięczne raportowanie i rozliczanie posiłków i
kosztów działa dokładnie tak, jak chcieliśmy, spełnia nasze wymagania od strony
administracyjnej i systemowej. Podczas wdrożenia testowaliśmy różne formy raportu w
poszukiwaniu odpowiedniej dla nas - przy pełnym wsparciu ze strony
SmartLunch.

Magdalena Ryż
HR Manager
Umicore Autocat Poland Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ dostęp do jedzenia w
pracy to pewien standard, a dodatkowo współpraca pozwoliła uniknąć papierologii
związanej z zamawianiem posiłków przez wiele osób i uprościła cały proces.

Karolina Wojtasiewicz
HR Manager
Borgers Polska Sp. z o.o.
Eksperymentowaliśmy już wcześniej z dofinansowaniem do posiłków,
jednak miejsce, w którym pracownicy mogli z niego korzystać było na tyle daleko, że
robiło to tylko ok. 30 osób. Wybór w lokalu był do tego dość ograniczony. Teraz każdy ma
łatwy i wygodny dostęp do usługi, w sierpniu skorzystało aż 270 osób.

Kamila Dylewicz-Markowska
Specjalista ds. Personalnych
Saint-Gobain Polska Sp. z o.o.
Po wprowadzeniu żywienia ze SmartLunch ogólny poziom zadowolenia
pracowników wzrósł, ludzie czują się zaopiekowani. Nie muszą martwić się tym, co będą
jeść w przerwie. Mogą też zamawiać jedzenie z domu, co jest wielkim plusem, bo w pracy
czasem nie mamy do tego głowy.

Małgorzata Furmanek
Główna księgowa
PPU Comex Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ szukaliśmy odpowiedniego benefitu dla naszych pracowników. Dofinansowanie do posiłków w pracy jest lepsze od np. karnetów sportowych, bo nie każdy mógłby z nich korzystać ze względu na miejsce zamieszkania. Sam system jest idealny, dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. To jedno z lepszych rozwiązań na rynku.

Klaudia Konarska
Kierownik działu obsługi klienta
Verpa Folie Sp. z o.o.
Wprowadzenie SmartLuncha zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.

Adrian Wycisk
Dyrektor, Członek Zarządu
Henkel Polska Operations Sp. z o.o
Ze względu na lokalizację naszej firmy praktycznie nie mieliśmy
możliwości zamówienia jedzenia na własną rękę. Na terenie zakładu funkcjonował jedynie
kiosk z prostymi daniami garmażeryjnymi i kanapkami. SmartLunch pomógł nam nawiązać
współpracę z restauracją, która dowozi nam świeże posiłki, w tym dania obiadowe.

Alicja Osiadła
Kierownik Działu Kadr i Płac
ZPAS S.A.
Posiłki regeneracyjne

Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów w niektórych przypadkach zobowiązuje pracodawców do zapewnienia nieodpłatnie jednego ciepłego posiłku. Przysługują one pracownikom wykonujących wzmożoną pracę fizyczną, pracujących w ciężkich warunkach atmosferycznych (zarówno w bardzo wysokich, jak i niskich temperaturach), pod ziemią lub przy usuwaniu skutków klęsk żywiołowych. Zbilansowany posiłek profilaktyczny najczęściej powinien być syty i smaczny i zawierać 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów, 15% białek, a jego wartość kaloryczna powinna wynosić 1000 kcal.
Sprawdź, ile zaoszczędzisz dzięki organizacji posiłków ze SmartLunch
Wypełnij formularz i otrzymaj raport z wyliczeniem kosztów i oszczędności dla najpopularniejszych opcji dofinansowania