
Elastyczne oferta
Jesteśmy otwarci na propozycje każdego Klienta. Ze względu na zróżnicowane funkcjonowanie obsługiwanych przedsiębiorstw szczegóły zamówienia ustalane są z naszym przedstawicielem. Pomagamy znaleźć najlepszy catering firmowy dopasowany do charakteru wykonywanej pracy oraz indywidualnych potrzeb pracowników Państwa organizacji. Negocjujemy warunki z Restauratorami. Stałe i duże zlecenia pozwalają nam na maksymalne obniżenie cen, zachowując najwyższą jakość oferowanych usług. To niezwykle innowacyjna oferta na rynku.

Z korzyścią dla pracownika i pracodawcy
Na obsłudze SmartLunch zyskują wszyscy. Pracownik nie musi martwić się o jedzenie, gdyż ma je zapewnione każdego dnia. Jest zadowolony i zmotywowany do pracy. Dodatkowo nie traci czasu podczas przerwy na stanie w kolejkach po obiad, udanie się do lokalu gastronomicznego, czy odgrzewanie jedzenia, a zaoszczędzony wolny czas może przeznaczyć na regenerację i integrację z zespołem.
Pełnowartościowy, pożywny posiłek zwiększa efektywność pracownika nawet o 20%, co będzie miało bezpośrednie przełożenie na wyniki pracy i zyski firmy. Zapewniając grupowe posiłki dla pracowników, dostarczasz im energii niezbędnej do pracy, ale także podnosisz prestiż firmy oraz lojalność pracowników. Zapewniamy łatwe rozliczenie, faktura zbiorcza za catering trafia bezpośrednio do działu księgowego, a jej opłacenie ogranicza się do jednego przelewu. Obiady zamówione dla Twoich gości rozliczymy na osobnej fakturze.
Kilka słów
od naszych klientów
SmartLunch, miesięczne raportowanie i rozliczanie posiłków i
kosztów działa dokładnie tak, jak chcieliśmy, spełnia nasze wymagania od strony
administracyjnej i systemowej. Podczas wdrożenia testowaliśmy różne formy raportu w
poszukiwaniu odpowiedniej dla nas - przy pełnym wsparciu ze strony
SmartLunch.

Magdalena Ryż
HR Manager
Umicore Autocat Poland Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ dostęp do jedzenia w
pracy to pewien standard, a dodatkowo współpraca pozwoliła uniknąć papierologii
związanej z zamawianiem posiłków przez wiele osób i uprościła cały proces.

Karolina Wojtasiewicz
HR Manager
Borgers Polska Sp. z o.o.
Eksperymentowaliśmy już wcześniej z dofinansowaniem do posiłków,
jednak miejsce, w którym pracownicy mogli z niego korzystać było na tyle daleko, że
robiło to tylko ok. 30 osób. Wybór w lokalu był do tego dość ograniczony. Teraz każdy ma
łatwy i wygodny dostęp do usługi, w sierpniu skorzystało aż 270 osób.

Kamila Dylewicz-Markowska
Specjalista ds. Personalnych
Saint-Gobain Polska Sp. z o.o.
Po wprowadzeniu żywienia ze SmartLunch ogólny poziom zadowolenia
pracowników wzrósł, ludzie czują się zaopiekowani. Nie muszą martwić się tym, co będą
jeść w przerwie. Mogą też zamawiać jedzenie z domu, co jest wielkim plusem, bo w pracy
czasem nie mamy do tego głowy.

Małgorzata Furmanek
Główna księgowa
PPU Comex Sp. z o.o.
Zdecydowaliśmy się na SmartLunch, ponieważ szukaliśmy odpowiedniego benefitu dla naszych pracowników. Dofinansowanie do posiłków w pracy jest lepsze od np. karnetów sportowych, bo nie każdy mógłby z nich korzystać ze względu na miejsce zamieszkania. Sam system jest idealny, dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. To jedno z lepszych rozwiązań na rynku.

Klaudia Konarska
Kierownik działu obsługi klienta
Verpa Folie Sp. z o.o.
Wprowadzenie SmartLuncha zaczęło się od posiłków regeneracyjnych dla grupy pracowników. Wcześniej mogliśmy im je zapewnić jedynie w formie suchego prowiantu i napojów. Ze SmartLunch mogliśmy to rozszerzyć o ciepłe posiłki i zestawy obiadowe, utrzymując koszty na podobnym poziomie. Pracownicy sami zamawiają posiłki, na które mają akurat ochotę.

Adrian Wycisk
Dyrektor, Członek Zarządu
Henkel Polska Operations Sp. z o.o
Ze względu na lokalizację naszej firmy praktycznie nie mieliśmy
możliwości zamówienia jedzenia na własną rękę. Na terenie zakładu funkcjonował jedynie
kiosk z prostymi daniami garmażeryjnymi i kanapkami. SmartLunch pomógł nam nawiązać
współpracę z restauracją, która dowozi nam świeże posiłki, w tym dania obiadowe.

Alicja Osiadła
Kierownik Działu Kadr i Płac
ZPAS S.A.
Posiłki regeneracyjne

Oferta skierowana jest również do przedsiębiorców, którzy zobowiązani są zapewnić swoim podwładnym posiłki regeneracyjne (zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów - Dz.U.z dnia 30 maja 1996 r.). Nieodpłatne posiłki regeneracyjne przysługują pracownikom, wykonującym wzmożoną pracę fizyczną, pracującym w trudnych warunkach atmosferycznych, pod ziemią lub podczas usuwania skutków klęsk żywiołowych. Taki posiłek powinien być odpowiednio zbilansowany 50-55% z węglowodanów, 30-35% z tłuszczów, 15% białek i stanowić około 1000 kcal. Zwykle Klienci wybierają zupę z wkładką mięsną lub drugie danie o zwiększonej kaloryczności.
Sprawdź, ile zaoszczędzisz dzięki organizacji posiłków ze SmartLunch
Wypełnij formularz i otrzymaj raport z wyliczeniem kosztów i oszczędności dla najpopularniejszych opcji dofinansowania