Przekonaj się, co robimy, by nasza oferta była atrakcyjna dla wszystkich stron, jakie rozwiązania stosujemy, co różni SmartLunch od tradycyjnych metod żywienia kadr pracowniczych, i co składa się na cenę posiłków,
W obliczu coraz większej różnorodności wiekowej, narodowościowej, kulturowej pracowników, zapewnienie zdrowego jedzenia w miejscu pracy staje się wyzwaniem.
W tegorocznej, już III edycji konkursu People Innovation, na laureatów i zwycięzców czekają bardzo atrakcyjne nagrody od naszych partnerów.
SmartLunch wśród 13 firm wyróżnionych przez tygodnik “Wprost”. Firma otrzymała nagrodę w kategorii Usługi dla biznesu.
Jak sprostać rosnącym potrzebom pracowników, którzy wraz z dynamicznym wzrostem inflacji coraz częściej oczekują od pracodawców rozwiązań, które zaspokoją ich podstawowe potrzeby, w tym także wyżywienie w trakcie pracy?
Kantyna pracownicza w fabrykach i zakładach pracy to miejsce, gdzie pracownicy mogą zjeść posiłki, nabrać siły do pracy - gdzie umacniają się relacje pracownicze.